Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] bug ze strony riotu?

gucio6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. wczoraj wsyzedł patch 4.10 czy tam 3.10 i w poprzednim patchu normalnei grałem a z godziną udostępnienia serwerów moje konto przepadlo. na emialu nic nie ma. zadnego zmiany miala ani hasła. napisałem do riotu i czekam na wiadomosc od jakiegos bilingowego dziadka. czy wy tez tak macie? albo jezeli ktos miał taka sytuacje wiecie jak to nprawic?

bb68.png

Opublikowano

nieprawidłowy login lub hasło. tak jakby konto nie istniało, lub była by kradziez. ale konto w 100% istnieje fdyz sprawdzałem na lolkingu, wyszukiwałem summoner name i zalozylem nowe konto i chciałem sie tak samo nazwac a zajęte, na majla tez juz psiałem ze nie dostałem nic ze emial został zmieniony albo hasło.

bb68.png

Opublikowano

spróbój przypomnieć hasło na stronie jeżeli nie i to było twoje konto w 100% to odzyskasz je przez support wyłącz caps lock przy wpisywaniu hasła zobacz czy w przeglądarce nie masz zapisanego hasło do logowania na strone leagueoflegends.com

oynk.png

Opublikowano

@up. nie jestem złdoziejem. do supportu napsiałem. mam emial na ktorym zostało załozone .... (moze dlatego ze ja jez załozyłem :O?) wszystko posprawdzane i nic. nei wiem czy komnu tez tak sie nie stało? dlatego sie pytam.

bb68.png

Opublikowano

Wiec jeżeli tak twierdzisz i nie stwierdziłem że jesteś złodziejem bo równoczesnie mogłeś kupić konto lub dostać od kolegi więc bez spiny ;]

Spróbój przypomnieć hasło zobacz czy cos na tym koncie sie działo gry/strony na runy /nazwy specek itp.

Od supportu dostaniesz multum pytań więc to staraj się zrobić w ostatecznosci aby odzyskac przez support

oynk.png

Opublikowano

@up wiem ale pisze tak bo mam spine jak ktos oskarza o kradziez ;p. próbowałem i nic. napisałem do suppa i czekam na jakeis potwierdzenie czy cos od jakeigos koelsia bilingowego ... ile na to moge czekac?

bb68.png

Opublikowano

Nie możliwe że tak nagle przepdało i go nie ma . Zrób reinstal , zobacz czy jakieś klawisze Ci nie działają , bo sądzę tu że musiało by być jakieś powiadomienie a nie nagle delete acc .

Opublikowano

mi też konto przepadło a mail nie jest mój pisałem do riotu hasło przyszlo na tamten mail do którego nie mam dostępu...

Opublikowano

a mi jeszcze hasło nie przyszło ;/. wogóle ten doradca bilingowy czy jak mu tam nei hcce odpisac. 19h temu napisałem ostatniego posta "w rozmowie z riotem" i jeszcze nei mam ....

bb68.png

Opublikowano

jak nie odzyskam konta zaczne grac od nowa na wescie -.- chociaż szkoda bo 100 postaci dużo skinów było.. też mi jeszczeo odp nie przyszła

Opublikowano

@ pare up :s. nie dizała. nawet na stronie lola nei moge sie zalogowac. do suppa napsiałem i pozostaje chyba tylko czekac ;///. na te konto wyjebałem z 200 zł. wiec mzoe pomogą jak im powiem ze miałe mtyle marzen i chciałem miec ultimata udyra i miałem go kupic xD

bb68.png

Opublikowano

Najprościej napisać do supportu, jak sie pisze ticketa to trza podać login i nazwę przygotowywacza w grze, wybiera sie serwer problem itd. Możesz napisać po angolsku jeśli ty sie nalernowałeś go, jak nie to po polsku tyle że dłużej troche się bedzie czekać.

@edit

Czyli pisałeś? Nw może spytaj się na jakim emailu masz konto, masz moją moc i coś wymyśl.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

taaa. napisałem podałem info (2 regółki + kody psc itp. i te kody itp wysłane do doradcy bilingowego czy cos i czekma). napisałem jeszcze 2 temat do nich w ktorym to wszystko podałem i poprosiłem o wysłanie emailu zmieniajacego hasło na moj emial, na ktorym zostalo zalozone konto. :)

bb68.png

Opublikowano

a mi jeszcze hasło nie przyszło ;/. wogóle ten doradca bilingowy czy jak mu tam nei hcce odpisac. 19h temu napisałem ostatniego posta "w rozmowie z riotem" i jeszcze nei mam ....

oni odpisują po ok. tygodniu przynajmniej tak było jak ja grałem rok temu ;)

spróbuj sie zalogować na leagueoflegends.com tylko dobry region wybierz bo widze ze tylko w cliencie gry próbowałeś.

Opublikowano

@Topic. Są takie problemy. Moich dwóch znajomych miało to samo. Napisali do riotu odpisali im i odzyskali konta. To jedynie kwestia czasu. Nie masz się czym denerwować. Konto odzyskasz prędzej czy później.

@All poniżej.

Po co wy piszecie następne porady, które zostały już wymienione ?

Opublikowano

Nie możliwe że tak nagle przepdało i go nie ma . Zrób reinstal , zobacz czy jakieś klawisze Ci nie działają , bo sądzę tu że musiało by być jakieś powiadomienie a nie nagle delete acc .

Błagam, reinstall? Tylko strata czasu... klawisze? rly

Spróbuj napisać do supportu, mi już nie raz pomagali :D

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

założyłam. pisze 100 raz.

@off jest jakis guziczek zeby raportowac posty? za np. czytanie bez zrozumienia?

bb68.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...